Почитувани посетители

пред да одлучите дали нашите апартмани се идеалното сместување за вашиот престој во Струмица, ве молиме разгледајте ги деталните информации за престојот на гостите и едноставните, но важни правила во куќниот ред.

РЕД И ИНФО:

Покрај веќе добропознатите мерки за заштита од Корона вирусот, ние гарантираме минимално 24 часовно временско растојание од моментот на одјавување на претходни гости, до моментот на пристигнувањето на следните.

 

ЗАБЕЛЕШКА: Временските рамки за пријавување во апартманот Космос се разликуваат (од 16:30 до 21:30ч.) За нашите гости кои пристигнуваат од други земји и не може прецизно да го определат времето на пристигнување, флексибилни сме да го организираме пречекот и подоцна во ноќта, доколку однапред така се договори. 

 

(ЗАБЕЛЕШКА: Одјавувањето од апартманот Космос е до 13:30 часот). Доколку гостите останат во апартманот по времето за одјавување, БЕЗ претходно добиена согласност од нас – тие се обврзуваат да платат 500 денари за секој нареден отпочнат час.

Доколку постојат шанси да закасните или пристигнете порано од претходно договореното време – љубезно ве замолуваме да ни напишете една порака и да не известете за промената.

 

 

Правните лица (и физичките лица кои така преферираат) уплатата на средствата ја вршат преку банкарска трансакција, врз основа на потпишан Договор за закуп.

 

Поучени од лоши искуства во минатото, одлучивме дека во иднина нема да имаме толеранција за галама, гласна музика, викање и слилно. Искрено се радуваме на вашиот повод за прослава, каков и да е истиот, но ве молиме навремено откажете ја вашата резервација (без пенали) доколку знаете дека постои можност вие или вашата група да не се придржувате кон оваа правило.

 

Паркингот не е во наша сопственост, според тоа не сме во можност да им дадеме 100% гаранција на гостите дека секогаш ќе имаат слободно паркинг место пред самиот влез.

 

 

Свесни сме колку стабилниот и брз интернет е важен за нашите гости, затоа се трудиме да ја одбереме и обезбедиме најдобрата конекција која ја нудат достапните интернет провајдери.

 

 

 

За гостите со кратки резервации од 1 до 5 ноќевања не е дозволено да примаат посетители во апартманот, кои не се запишани во нашата книга на гости.

 

Детални информации прочитајте ОВДЕ.

 

Основните алатки и средства за чистење се веќе обезбедени за гостите слободно да ги користат. Дoколку нешто недостасува, ние ќе надополниме. Но, доколку се одлучат ние да се погрижиме за хигиената на просторот, детални информации за тој процес се достапни ОВДЕ.

 

За детални информации кликнете ОВДЕ. Обезбедените пешкири се наменети исклучиво за вашето лице и тело! Ве молиме НИКАКО немојте да ги користите за бришење на нечистотии од кујната, бајната, подот… Доколку имате потреба од пешкир за таа цел, слободно побарајте! Ние ќе ви обезбедиме неколку стари, но совршено чисти пешкири со кои може да се служите како сакате.

 

Пред да се одјавите од апартманот, ве молиме проверете дали клима уредот е исклучен.

 

Осигурајте се дека пред се вратата е добро затворена. Не мора да бидете пренежни со рачката на вратата, слободно подигнете ја барем со агол од 80 степени нагоре.

 

 

Тоалетот може да се запуши доколку фрлате отпадоци во него!

 

Во апартманите се обезбедени правосмукалки. ВНИМАНИЕ: НЕ ставајте вода во правосмукалката.

 

 

 

 

Колку многу и да ги сакаме, милениците со голем раст и милениците со долго крзно не сме во состојба да ги угостиме 🙁

 

Доколку настанала штета во вашиот апартман, ве молиме прочитајте го текстот ОВДЕ.

 

Верувајте ни – ги знаеме сите гости во текот на чиј резервации исчезнало по нешто од апартманите (особено книгите). Колку и да не радува знакот дека луѓето сепак читаат (!!), малку и не растажува тоа што се подготвени да украдат од место на кое биле топло добродојдени. Ценовникот за настанати штети или кражби е достапен ОВДЕ.

 

Ви се верува ли дека барем 85% од нашите нереализирани резервации се откажани заради смртен случај. Барем 10% се заради висока температура на детенцето… Морбидно или хумористично 😄 одлучете вие. Ние се надеваме дека тие причини биле само лаги 🙂 А, за сите наши идни гости: драги наши, јавете ни и објаснете ни ја ситуацијата таква каква што е, а ние ќе ве разбереме и ќе ве цениме што „играте фер“.

 

 

 

Доплатата за изгубен црн клуч од делукс апартманите е 700 денари (по клуч).