Интернет
Паркинг
ROOFTOP

Приватен сместувачки капацитет во Струмица!

АПАРТМАНИ

Слики и детални информации за сите апартмани

SKY DELUXE

Слики и детални информации за делукс апартманите

SKY ROOFTOP

Едноставната, но прекрасна SKY Rooftop тераса е отворена за сите гости на апартманите, сосема бесплатно. Од таму Струмица наликува на прекрасна панорамска разгледница.

Одберете категорија

Делукс апартман со приватно џакузи
2
1 брачен
60
Делукс апартман со прекрасен балкон со панорамски поглед кон градот
2
1 брачен
35
Идеално сместување за вашето романтично патување во Струмица
2
1 брачен
30
Црно-бела сензација
2
1 брачен
30
Горенаведената цена е за 3 ноќевања (минимален престој) Капацитет: 2-4 гости
2
1 брачен; 1 гарнитура
50
Горенаведената цена е за 3 ноќевања (минимален престој) Капацитет: 2-5 гости
3
1 брачен; 1 поединечен; 1 гарнитура
45
Идеално сместување за вашето романтично патување во Струмица
2
1 брачен
30
Црно-бела сензација
2
1 брачен
30
Горенаведената цена е за 2 ноќевања (минимален престој) Капацитет: 4-5 гости
4
4 единечни
60
Горенаведената цена е за 2 ноќевања (минимален престој) Капацитет: 2-5 гости
3
1брачен; 1поединечен;
60
Горенаведената цена е за 2 ноќевања (минимален престој) Капацитет: 4-6 гости
4
4единечни; 1гарнитура
60
Горенаведената цена е за 2 ноќевања (минимален престој) Капацитет: 2-5 гости
4
2 брачни; 1 гарнитура
60

Локација

Пешачете до сé што ви е потребно во градот

Градски центар
9 MИНУТИ
Супер маркет
3 MИНУТИ
Шопинг центар
7 MИНУТИ
Кафич и ресторан
2 MИНУТИ

Зошто да не одберете нас

SKY Апартманите се приватен сместувачки капацитет – куќа. Тие се место каде може да го доживеете позитивното искуство на Струмица низ многу топол и локален начин, додека уживате во удобноста и комфорот на вашиот приватен апартман.

ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА
ОТВОРЕНА ТЕРАСА
WiFi и TВ
СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА
ОПРЕМЕНИ КУЈНИ
БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ

Коментари од претходни гости

Резервирајте директо и заштедете

Без никакви скирени трошоци и без лажно прикажување на изгледот на апартманите! Направете резервација денес преку WhatsApp/Viber, Facebook/Instagram, или пак испратете ни порака во контакт формата подолу и ние ќе се поврзаме со вас во најкраток можен рок!

    или