fbpx

Пандора – прекрасен апартман со поединечни кревети

2 поединечни; 1 гарнитура
45
 • ROOFTOP тераса
 • Бесплатен интернет
 • Бесплатен паркинг
 • Инвертер клима
 • Кабелска телевизија
 • Опремена кујна
 • Сетови пешкири
 • Средства за лична хигиена
 • Туш-кабина
 • Фен за коса

Апартманот Пандора е трособен апартман на третиот кат со:
– спална соба со два поединечни кревети (кои може да бидат споени во еден брачен);
– дневна соба со Г-гарнитура и трпезариски простор;
– целосно опремена кујна;
– едно купатило со туш-кабина и обезбедени основни средства за лична хигиена;
– лоциран веднаш под прекрасната rooftop тераса.
Апартманот има топол амбиент и е идеален за две лица кои преферираат поединечни кревети. Иако нема свој приватен балкон, вратата на апартманот и вратата на rooftop терасата се само два-три чекори оддалечени една од друга. Апартманот не е соодветен за лица кои имаат проблем со искачување поголем број скалила.

При престој од само неколку ноќевања, апартманот може да се резервира и за 3 или 4 лица.

Детали за апартманот

 • Идеален за: 2
 • Големина на апартманот: 45 m²
 • Кревет: 2 поединечни; 1 гарнитура
 • Тип на апартман , ,
/ По ноќевање

Апартмани и Студија

Студио апартман за 2 лица, идеален за краток престој од неколку ноќевања
1 брачен
35
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
1 брачен; 1 гарнитура
50
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2 поединечни; 1 гарнитура
45
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
60
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
1 брачен; 1 гарнитура
50
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
1брачен; 1единечен
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
60
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
1брачен; 1единечен
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
2 брачни; 1 гарнитура
Несекојдневно романтично доживување
2
1 брачен
Црно-бела сензација
2
1 брачен