fbpx

Орион – Романтичен студио апартман

2
1 брачен
 • ROOFTOP тераса
 • Бесплатен интернет
 • Бесплатен паркинг
 • Инвертер клима
 • Кабелска телевизија
 • Кафе и чај
 • Нема лифт
 • Опремена кујна
 • Сетови пешкири
 • Средства за лична хигиена
 • Туш-кабина
 • Фен за коса

СЕ РЕНОВИРА

Апартманот Орион е студио апартман на третиот кат со:
– еден брачен кревет;
– трпезариски дел или дел за дневен престој;
– опремена кујна, прилагодена за подготвување топли напитоци или мали оброци;
– приватно купатило со туш-кабина и обезбедени основни средства за хигиена;
– лоциран веднаш под прекрасната rooftop тераса.
Осветлувањето со десетици ѕвездени сијалички, му дава вистински романтичен карактер на апартманот. Бидејќи се наоѓа на третиот кат, апартманот не е соодветен за лица кои имаат проблем со искачување поголем број скалила. А неговиот распоред иако идеален за неколку дневни престои, сепак не е добар избор за гости кои имаат потреба од поголем простор за дневен престој.

Детали за апартманот

 • Идеален за: 2
 • Големина на апартманот: 35 m²
 • Кревет: 1 брачен
 • Тип на апартман
/ По ноќевање

Апартмани и Студија

Студио апартман за 2 лица, идеален за краток престој од неколку ноќевања
2
1 брачен
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
1 брачен; 1 гарнитура
50
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2
2 поединечни; 1 гарнитура
45
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
1брачен; 1единечен
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
1брачен; 1поединечен;
60
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2
50
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
1брачен; 1единечен
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
1брачен; 1поединечен;
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
60
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
1брачен; 1единечен
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
4единечни; 1гарнитура
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4единечни; 1гарнитура
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
2 брачни; 1 гарнитура
60
Несекојдневно романтично доживување
1 брачен
60
Црно-бела сензација
2
1 брачен
30