fbpx

Луна – Топло сместува до 6 гости

4единечни; 1гарнитура
60
 • ROOFTOP тераса
 • Балкон
 • Бесплатен интернет
 • Бесплатен паркинг
 • Инвертер клима
 • Кабелска телевизија
 • Опремена кујна
 • Сетови пешкири
 • Средства за лична хигиена
 • Фен за коса

Апартманот Луна е трособен апартман на вториот кат со:
– спална соба со четири единечни кревети;
– просторна дневна соба со голема Г-гарнитура;
– целосно опремена кујна и трпезарија;
– приватен балкон со поглед кон градот и надворешни маса и столови;
– едно купатило со туш-кабина и обезбедени основни средства за лична хигиена;
– слободен пристап до прекрасната rooftop тераса;
Апартманот изобилува со комфорот и е идеален за четиричлени семејства или пак за група пријатели. Како еден од најголемите апартмани, „Луна“ е секогаш меѓу првите наши препораки за гости чиј престој надминува 10 ноќевања.

При престој од само неколку ноќевања, апартманот може да се резервира и за 5 или 6 лица.

Детали за апартманот

 • Идеален за: 4
 • Големина на апартманот: 60 m²
 • Кревет: 4единечни; 1гарнитура
 • Тип на апартман , ,
/ По ноќевање

Апартмани и Студија

Студио апартман за 2 лица, идеален за краток престој од неколку ноќевања
2
1 брачен
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
1 брачен; 1 гарнитура
50
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2
2 поединечни; 1 гарнитура
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
1брачен; 1единечен
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
60
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2
1 брачен; 1 гарнитура
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
4единечни; 1гарнитура
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
1брачен; 1единечен
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4единечни; 1гарнитура
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
2 брачни; 1 гарнитура
Несекојдневно романтично доживување
1 брачен
60
Црно-бела сензација
2
1 брачен