...Почувствувајте ја Струмица!

АПАРТМАНИ

Овде можете да погледнете во внатрешноста на сите SKY апартмани, декорирани и дизајнирани со многу љубов и внимание. Студио, двособен или трособен? Каков апартман најмногу одговара за вашиот престој?

SKY ROOFTOP

Едноставната, но прекрасна SKY Rooftop тераса е отворена за сите гости на апартманите, сосема бесплатно. Од таму Струмица наликува на прекрасна панорамска разгледница.

SKY DELUXE

Овој посебен сегмент од SKY Апартманите е дизајниран и наменет за најубавите, специјални прилики во нашите животи. Вратите на делукс апартманите се дофатлив излез од обичното секојдневие.

Апартмани

Студио апартман за 2 лица, идеален за краток престој од неколку ноќевања
2
35
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2
1 брачен; 1 гарнитура
50
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2 поединечни; 1 гарнитура
45
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
1брачен; 1единечен
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
60
Идеален за: 2 лица; Максимален капацитет: 4 лица
2
50
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
1брачен; 1единечен
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
4единечни; 1гарнитура
60
Идеален за 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица
3
60
Идеален за: 3 лица; Максимален капацитет: 5 лица.
3
1брачен; 1поединечен;
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
4единечни; 1гарнитура
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
60
Идеален за: 4 лица; Максимален капацитет: 6 лица
4
2 брачни; 1 гарнитура
60
Несекојдневно романтично доживување
2
1 брачен
60
Црно-бела сензација
1 брачен
30

Зошто да не одберете нас

SKY Апартманите не се хотел или хостел. Тие се место каде може да го доживеете врвното искуство на Струмица низ многу топол и локален начин, додека уживате во удобноста и комфорот на вашиот приватен апартман.

ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА
ОТВОРЕНА ТЕРАСА
WiFi и TВ
СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА
ОПРЕМЕНИ КУЈНИ
БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ

Коментари од претходни гости

Пешачете до сé што ви е потребно во градот

Градски центар
9 MИНУТИ
Супер маркет
3 MИНУТИ
Шопинг центар
7 MИНУТИ
Кафич и ресторан
2 MИНУТИ

Резервирајте директо и заштедете

Без доплати за одржување, без дополнителни плаќања! Направете резервација денес и заштедете до 30% на вкупната цена за вашиот престој. Јавете ни се или пишете ни на WhatsApp/Viber и побарајте да ви ја составиме најдобрата понуда за вашите датуми. Или пак испратете ни порака во контакт формата подолу и ние ќе се поврзаме со вас во најкраток можен рок!

или