Интернет
Паркинг
ROOFTOP

Приватен сместувачки капацитет во Струмица!

АПАРТМАНИ

Слики и детални информации за сите апартмани

SKY DELUXE

Слики и детални информации за делукс апартманите

SKY ROOFTOP

Едноставната, но прекрасна SKY Rooftop тераса е отворена за сите гости на апартманите, сосема бесплатно. Од таму Струмица наликува на прекрасна панорамска разгледница.

Одберете категорија

Локација

Пешачете до сé што ви е потребно во градот

Градски центар
9 MИНУТИ
Супер маркет
3 MИНУТИ
Шопинг центар
7 MИНУТИ
Кафич и ресторан
2 MИНУТИ

Зошто да не одберете нас

SKY Апартманите се приватен сместувачки капацитет – куќа. Тие се место каде може да го доживеете позитивното искуство на Струмица низ многу топол и локален начин, додека уживате во удобноста и комфорот на вашиот приватен апартман.

ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА
ОТВОРЕНА ТЕРАСА
WiFi и TВ
СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА
ОПРЕМЕНИ КУЈНИ
БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ

Коментари од претходни гости

Резервирајте директо и заштедете

Без никакви скирени трошоци и без лажно прикажување на изгледот на апартманите! Направете резервација денес преку WhatsApp/Viber, Facebook/Instagram, или пак испратете ни порака во контакт формата подолу и ние ќе се поврзаме со вас во најкраток можен рок!

    или